KEDVEZMÉNYES ÓCEÁN PARTI CSOMAG AJÁNLAT
Érvényes 2002. Jul.1-dec.20.

#1   Érkezéskor a Hawaii Connection idegenvezetője friss Hawaii virág fűzérrel várja az érkező vendéget a repülőtéren, segít a poggyász felvételénél, majd transzfert biztosít a szállodába, és segít a szoba átvételében. Időközben felvilágosítással szolgál a helyi viszonyokról és ismerteti a fakultatív program lehetőségeket.
#2   Elhelyezés a Park Shore Waikiki szállodában.
#3   3 órás "Old Honolulu" városnéző túra magyar idegenvezetéssel.
#4   A vakáció végén a szállodából a repülőtérre szállítás és igény esetén segédkezés a csomagfeladásban és a beszállókártyák átvételénél.

Az elmúlt 8 év során több ezer magyar vendég szállt meg a kiváló fekvésű Park Shore Waikiki-ben. A 6 millió dollár költséggel tavaly felújított, minőségi boutique szálloda "csak" 17 emelettel és 226 szobával rendelkezik (ellentétben a 35-40 emeletes, 500-1000 szobás általában Waikiki-i "beachfront" hotelekkel"), ez által közvetlenebb, meghittebb és barátságosabb hangulatot áraszt, így igazán belopja magát a Vendégek szívébe. Nagyon megvan mindenki elégedve ennek az óceán parti hotelnek a minőségével, szolgáltatásaival, barátságos személyzetével amit csak a pezsgő életű Kalakaua sétáló utca választ el a Waikiki Beach homokos strandjától. A szálloda nagyon közel van a Hawaii Connection irodájához, Waikiki csendesebb végében fekszik amit a Honolului állatkert és a híres Kapiolani Park (Honolulu Central Park-ja) határol be. A szálloda harmadik emeletén található a napozóterasz és úszómedence ahonnan kiváló lelátás nyílik a csodálatos Waikiki Beachre.

Minden szobában található kávéfőző és a szállóvendégeknek behelyeznek naponta Hawaii kona kávét. Továbbá a szobákban van légkondicionáló berendezés, hajszárító, mini hűtőszekrény, telefon "dataport" kivezetéssel, ingyenes helyi kábel TV, az új filmek fizetős "Pay-Per-View Movies" kiegészítésével együtt a vendégek kényelmére. A portán napi használatra partra kivihető törülközőket lehet kapni ingyen. A parkolás napi $8 korlátlan ki-be járási lehetőséggel 24 órára. A szálloda tömbjében 3 étterem található, a nagyon divatos "Starbuck's Coffee" a kávé és péksütemények szerelmeseinek nagy örömére, a praktikus 24 órán keresztúl nyitvatartó tradicionális  "Danny's-American" étterem valamint az egzotikus "Yoshitsune" japán étterem.

ÓCEÁNRA NÉZŐ ELHELYEZÉS, ERKÉLYES SZOBÁBAN  
7 éjszaka   10 éjszaka   Extra éjszaka   Gyerek ár  

$ 850/2 fő

 

$ 1150/2 fő

 

$ 119 / éj

 

$ 20 (max 1)

 
 

Ezt az ajánlatot egénybevevő vendégek 100%-osan láthatják a hullámokon lovagló szörfösökkel telített óceánt, waikiki jellegzetes geológiai jelképét a 3.5 millió éve kialudt Diamond Head krátert és esténként a különböző árnyalatú csendes-óceáni polinéz naplementét, valamint a fáklyákkal díszített sétáló utcát.

 

RÉSZBEN ÓCEÁNRA NÉZŐ ELHELYEZÉS, ERKÉLYES SZOBÁBAN  
 
7 éjszaka   10 éjszaka   Extra éjszaka   Gyerek ár  
$ 695 / 2 fő
 
$ 950 / 2 fő
 
$ 97 / éj
 
$ 20 (max 1)
 
 

A részben óceánra néző szoba 30 - 50 %-ban néz az óceánra rendszerint oldalról. Az erkélyről kiválóan lehet szemlélni az óceánt és a szomszédos Kapiolani parkot ahol a kocogók, szabadidő sportolók minden korosztálya és nácioja megtalálható. Ebben a kategóriában elhelyzett vendégek a részben óceánra néző szobából 40 - 60 %-ban látják az óceánt rendszerint oldalról.

 

ELHELYEZÉS VÁROSRA VAGY UDVARRA NÉZŐ SZOBÁBAN  
7 éjszaka   10 éjszaka   Extra éjszaka   Gyerek ár  
$ 590 / 2 fő
 
$ 795 / 2 fő
 
$ 83 / éj
 
$ 20 (max 1)
 
 

Azoknak a vendégeknek készült az ajánlat akik mindenféleképpen óceán parti szállodában szeretnének nyaralni a víz közelsége miatt, de az eddigi ajánlatok ebben az árfekvésben csak beljebb, a parttól távolabbi elszállásolásra adtak lehetőséget. Az elhelyezés alapvető szoba kategóriában, ezek a városra, a szomszédos épületre és az udvarra néznek.

 


Szállodai fontos tudnivalók

 

  •  
A szoba átvétele délután 3-kor, elhagyása délben történik. A napi teljes szobadíj 50%-60% felár fizetésével a szoba este 7-ig megtartható.
  •  
Érkezéskor a szálloda egy minimális foglalót (kb. $50) igényel a telefon és a szolgáltatások ellenében, amellyel távozáskor elszámolnak.
  •  
A garantált szobafoglaláshoz a szálloda díjának teljes összege 20 nappal, főszezonban 30 nappal fizetendő cégünknek.
  •  
Gyerek ár: $ 20 / gyerek (összesen). Ez az ár kizárólag a meglévő ágybeosztással érvényes. Pótágyat napi 25 $ felárért lehet igényelni.
  Az óceánra néző és a részben óceánra néző szobakategóriáknál, csak egy gyerek tartózkodása engedélyezett szobánként.
  A városra néző szobákban két gyerek tartózkodása engedélyezett szobánként.